Inbrekers, dieven, criminelen, insluipers en vandalen komen liever niet in beeld. Camera’s en opnameapparatuur leggen echter alles onverbiddelijk vast. Ieder beeld kan later opnieuw worden bekeken. Met alle kans dat criminelen herkend en uiteindelijk gepakt worden. Het is erg lastig om een inbraak in eerste instantie te voorkomen. Een persoon die kwaad wilt, weet vaak wel een manier te vinden. Een innovatief camerasysteem kan er echter wel voor zorgen dat veel inbrekers zich twee keer bedenken voordat ze bij u willen inbreken.

Extra ogen voor veiligheid

Een camera- en videosysteem geeft u een extra paar ogen. De afschrikwekkende functie zorgt voor inbraakbeveiliging en/of veiligheid voor bijvoorbeeld parkeergarages, winkelcentra, winkelbedrijven, scholen, het verkeer, transportbedrijven, opslagterreinen, hotels en ziekenhuizen.

De cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek liegen er niet om. In 2015 werden ongeveer 65.000 woninginbraken geregistreerd. Uitgaande van 365 dagen in een jaar, komt dit uit op maar liefst 178 woninginbraken per dag. Daarbij moet ook worden genoteerd dat dit alleen woninginbraken betreft. Inbraken in bedrijven, winkels en andere gebouwen staan hier nog buiten. Deze cijfers geven aan dat inbraak een probleem in Nederland is. Dezelfde cijfers geven echter ook aan dat Nederland steeds veiliger wordt. Dit is onder meer te danken aan de extra bescherming die men inschakelt; bijvoorbeeld een camerasysteem op een gebouw.

Minder personeel

Vanuit één centraal punt kunt u meerdere ruimtes tegelijk bewaken. Zonder dat u extra personeel hoeft in te schakelen. Sterker nog: dankzij dit systeem kunt u uw medewerkers juist efficiënter inzetten. In de stille uren en bij een minimale bezetting is dat een uitkomst. Dankzij een camerasysteem kunt u allerlei ruimtes in de gaten te houden. Dat is een uiterst effectieve manier om de veiligheid te waarborgen in bijvoorbeeld uw huis of bedrijfspand.

Uw camerasysteem

Welke camerasystemen voor u het beste zijn? Daar wil Versteege ICT u graag over informeren. Samen bekijken we wat de preventieve werking is en wat het u voor extra veiligheid oplevert. Qua camerasysteem zijn er vele mogelijkheden. Per situatie bekijken we graag met u welk camerasysteem het meest efficiënt is. Gezien onze ervaring kunnen wij u hier goed over adviseren; dat is één van onze kenmerken. Al geruime tijd beveiligen wij bedrijven, woningen en andere gebouwen. Dankzij die ervaring weten wij exact welke camerasystemen in bepaalde situaties het meest efficiënt zijn. Onze medewerkers hebben elke dag maar één doel: het waarborgen van uw veiligheid. Twijfel daarom niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag met u in contact!