De technologie en infrastructuur van een netwerk wordt steeds complexer. Alles moet snel en efficiënt werken. Versteege ICT speelt hier als netwerk beheerder op in door een snel en goed lopend netwerk voor uw bedrijf in te richten. Wij kunnen uw netwerk volledig naar wens aanleggen. Alle apparaten staan hierdoor met elkaar in verbinding. Door de sterke beveiliging hebben malware of andere virussen en storingen, geen kans om uw netwerk aan te vallen.

Uw netwerkbeheer uitbesteden

Versteege ICT zorgt ervoor dat uw netwerk goed werkt en dat u er dagelijks efficiënt mee kan werken. In veel gevallen kunnen problemen van een afstand worden opgelost, zodat u hier geen omkijken naar heeft. We loggen in vanaf ons kantoor in uw systeem, en verhelpen zo het probleem. Indien nodig, komen we natuurlijk bij u langs. Als netwerk beheerder zijn wij erg flexibel. De werkzaamheden die onder het netwerkbeheer vallen zijn onder andere:

  • Het monitoren van uw systeem en netwerk.
  • Het verhelpen van een eventuele crash.
  • Het onderhouden van uw systemen en netwerk.
  • Het installeren en updaten van uw soft- en hardware.
  • Het installeren van randapparatuur.
  • Back-ups maken van uw bestanden.
  • Het installeren van wifi en het verhelpen van wifi-problemen

Netwerkbeheer uitbesteden: waarom en wanneer is het interessant?

Heeft u problemen met het netwerkbeheer van of binnen uw netwerk? Een trage computer of laptop? Of moet u een heel netwerk aanleggen? Versteege ICT biedt ook hulp bij uw bedrijf in Arnhem, Nijmegen of in de omgeving daarvan. Het is belangrijk dat uw systemen en netwerken up-to-date blijven wat betreft techniek en automatisering. Het beheer van uw software en systemen is dus erg belangrijk. Er komen steeds nieuwe trends, zeker op online gebied. Versteege ICT zorgt als netwerkbeheerder voor een goed geüpdatet netwerk, waarbij het mogelijk is meerdere apparaten te verbinden. Problemen of storingen? Ook dan is Versteege ICT er voor u om snel en zorgvuldig voor een oplossing te zorgen.

Apparaten horen naar behoren te functioneren en in het geval van problemen is Versteege ICT snel ter plaatse. Door uw netwerkbeheer uit te besteden, kunt u de focus op uw core business leggen. Dankzij Versteege ICT is uw netwerk in orde en kunt u zonder problemen werken. Het is noodzakelijk dat belangrijke updates en dagelijkse back-ups goed worden onderhouden. Versteege ICT adviseert, installeert en onderhoudt uw netwerkbeheer. En dat op een persoonlijk en prettige manier! Wij zorgen voor snelle oplossingen, altijd support en advies van de beste specialisten. Wilt u ook genieten van de snelle en persoonlijke service van Versteege ICT? Neem dan snel contact met ons op.